Schrijvers Blok

(Expressief schrijven)

In een steeds complexer wordende wereld, waarin we op hoog tempo meedraaien in allerlei taken en rollen, is zelfkennis en reflectie wellicht nog meer nodig dan ooit. Een manier om hierin te groeien is het bijhouden van een dagboek. Een dagboek helpt je meer inzicht te krijgen in gedachtepatronen en gedrag, omdat je met vertraging kijkt naar wat jou bezig houdt en dit vastlegt. Ook bied je dagboek een veilige plek om het gesprek met jezelf aan te gaan en jouw innerlijke wereld zichtbaarder te maken. Bewustwording is een mooie stap in het bouwen van keuze vrijheid en regie nemen over je eigen reacties. Los daarvan is schrijven leuk en er zijn nog tal van andere voordelen.

Maar wat schrijf je dan op? Deze cursus inspireert en geeft praktische opdrachten om je te ondersteunen in het ontwikkelen van een eigen schrijfroutine. We putten daarvoor uit de psychologie, filosofie en creatieve therapie. We gaan aan de slag met (creatieve) opdrachten, opdrachten voor thuis en uitwisseling met elkaar.

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:
– Psychologie van schrijven
– Romantiek & Poëzie
– Filosofie & Zwaarte
– Creativiteit & Speelsheid
– Thuiskomen & Jouw Droom

Tijdens schrijvers blok komen we 5 weken samen en helpen we elkaar om de schrijfroutine meer vorm en diepgang te geven. Een plek voor reflectie, gezelligheid en fijne gesprekken. Weer plezier krijgen in schrijven, is een mooie aanzet om schrijven meer in te zetten op andere vlakken in je leven. Met Ingrid 🍒

Kosten: € 70,00 voor 5 avonden (alleen als geheel te volgen) Dagboek inbegrepen!

20:00 – 21:30u Schrijvers blok – (gedurende 5 weken, start: september 2023 | De Familiefabriek

Aanmelden info@krijgdefrobel.nl, aanmelding is definitief na ontvangen betaling.*

Data start september: woensdagavond 20, 27 september & 4, 11 & 25 oktober (hersftvakantie niet)

Data start oktober 2023: Maandagavond 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november. (20:00 -21:30u)

* Aanmelding is definitief bij voldane betaling. Afmelden kan kosteloos tot 3 dagen vooraf. Bij 48 uren, brengen we 50% in rekening, bij minder dan 24 uren rekenen we 100% van het bedrag voor de sessie.