SchrijfZin

SchrijfZin is ontwikkeld om het plezier in schrijven weer voorop te stellen en letterlijk stil te staan bij ‘Wat geeft ons leven zin?’. We gebruiken onszelf en onze eigen ervaringen als inspiratiebron!

SchrijfZin blijft nog in ontwikkeling, maar de rode draad ziet er zo uit:

Kennismaken en eerste duik in de zin en plezier van het schrijven.

Zingeven: Hoe wij mensen onze ervaringen duiden en betekenis geven in de vorm van verhalen. Schrijfoefeningen gericht op betekenisgeving.

Zinnen die je raken. Wat maakt een zin een goede zin? En oefen zelf met het omzetten van emoties en bijzondere vondsten in zingende zinnen.

Zoete zin. Wat zijn de pleasures in jouw leven? We gaan ze verkennen met de pen. Over ontspanning, de zintuigen en sensualiteit.

De reis van de held. We gaan dieper in op de reis van de held en hoe dit van toepassing zou kunnen zijn op jouw eigen verhaal.

Start maandag 30 oktober 2023, Frøbelruimte in de Familiefabriek.

Tijdens SchrijfZin komen we 5 weken samen en helpen we elkaar om de schrijfroutine meer vorm en diepgang te geven. Een plek voor reflectie, gezelligheid en fijne gesprekken. Weer plezier krijgen in schrijven, is een mooie gelegenheid om schrijven meer in te zetten op andere vlakken in je leven. Met Ingrid.

Kosten: € 72,50 voor 5 avonden (alleen als geheel te volgen) Dagboek krijg je kado!

20:00 – 21:15u SchrijfZin met – (gedurende 5 weken, start: september 2023 | De Familiefabriek

Data start oktober 2023: Maandagavond 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november. (20:00 -21:30u)

Er is plek voor 4-6 deelnemers!

Aanmelden info@krijgdefrobel.nl, aanmelding is definitief na ontvangen betaling.*

* Aanmelding is definitief bij voldane betaling. Afmelden kan kosteloos tot 3 dagen vooraf. Bij 48 uren, brengen we 50% in rekening, bij minder dan 24 uren rekenen we 100% van het bedrag voor de sessie.