Over mij

Tof dat je even een kijkje neemt!

De frøbel- en schrijfsessies worden begeleid door Ingrid.

Terugdenkend aan mijn eigen kind zijn in buitenspelen en in het atelier van mijn moeder lekker rommelen met alles wat ik daar vond. Ook mijn eigen kinderen kunnen zich helemaal verliezen in op de grond of aan tafel in hun eigen wereldje zitten en te creëren. Een hele fijne manier om de dag te verwerken en lekker te zijn. Dat gun ik andere kinderen en volwassenen ook.

Ik word blij van mezelf opnieuw ontdekken. Door schrijven in mijn dagboek, door muziek maken, door yoga, door dansen, door te lezen, door een goed gesprek, door een nieuw gerecht, door dingen in mijn handen te houden, te vormen. Als het maar stroomt.

De gedeelde factoren daarin zijn creativiteit en sensitiviteit. Wat ik daar fijn aan vind, is dat er in mij ruimte is, waarin ik volledig kan bepalen en ervaren wat het leven voor mij is. Hoe ik tegen de wereld aan kijk. En dat is steeds veranderend!

Wat mij heel leuk lijkt is om anderen ook de verbinding te laten leggen met deze innerlijke ruimte. Met onze oneindige fantasie. Waar jij de autonomie hebt. Waar het stil is, waar het bruist. En vanuit die innerlijke bron schenken aan de wereld, wat je te geven hebt. Authentieke, dynamische expressie.

Ik heb een master in de sociale psychologie, een coachingscertificaat (NCOI), een eerstejaar in SPH, vele cursussen in creatieve hoek (filosofie, dans, tekenen, keramiek, zang). Ervaring in lesgeven (Universiteit) en o.a. ondernemen! Ook nog moeder van 3 super mooie kinderen, die mijn inspiratiebronnen zijn. En liefje van Bart.